Actie van Qurrent: 1 jaar en €175 korting

Met Qurrent verdient u wel want zij bieden u nu een korting van €175 als u overstapt naar hun. Wie is Qurrent? Qurrent behoort met nog een aantal andere energiemaatschappijen tot de duurzame tak. Zij leveren namelijk groene energie en zijn daarop ook al drie tot de groenste verkozen. Gezamenlijk met Qurrent kunt u energie opwekken zoals in een zonnepark of windpark die ergens in Nederland staat.

12 maanden lang hetzelfde tarief betalen

Heeft u een verbruik van bijvoorbeeld 3000 kWh en 1350 m3? Dan betaalt u per jaar €1363,60 neerkomend op €113 per maand. Dat is een flinke meevaller of niet? Het hangt er natuurlijk wel vanaf hoeveel u nu betaalt. Vergelijk daarom eens de tarieven van Qurrent en beslis of deze groene energiemaatschappij uw nieuwe energiemaatschappij word. U betaalt 12 maanden lang een vast tarief zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over prijsschommelingen. En een jaar is zo weer voorbij dus u kunt daarna gerust weer kiezen voor een andere aantrekkelijke energie aanbieding.

Zelf een energieproject opstarten? Qurrent helpt u hier graag bij. Een voorbeeld van een dergelijk project is bijvoorbeeld gezamenlijk zonnepanelen plaatsen op een verenigd dak. Een postcoderoosproject dus. Qurrent neemt de opgewekte energie van het project af, en helpt u ook met de administratieve afhandeling ervan. Bekijk de website van Qurrent voor meer informatie hierover.

Groene energie uit Nederland

Met Qurrent Energie maakt u gebruik van 100% Nederlandse opgewekte energie. Dat betekent dat u alleen gebruik maakt van energie dat is opgewekt in Nederland. Geen buitenlandse energie dus maar gewoon puur Hollandse energie. Het gas dat u word geleverd is CO2 gecompenseerd. Bekijk ook de aanbiedingen van andere energiemaatschappijen om tot een sluitend oordeel te kunnen komen. De goedkoopste energiemaatschappij is binnen 2 minuten gevonden. Vergelijk energiemaatschappijen en stap vandaag nog over op Goedkoopste-Energiemaatschappij.nl.