€100 bonus bij overstap naar NLE Energie 1 jaar

Wie graag wil overstappen naar een goedkopere energiemaatschappij kan de aanbieding van NLE Energie overwegen waarom? Omdat u nu bij een 1 jarig energiecontract maar liefst 100 euro bonus ontvangt. Met deze aanbieding bespaart u 100 euro op uw eindafrekening omdat de bonus verrekend word aan het einde van het jaar. Vergelijk alvast de overstap tarieven van de energiemaatschappij en beslis of deze aanbieding bij uw persoonlijke situatie past.

Welke energiemaatschappij is de goedkoopste in 2017?

De hoogte van uw nieuwe voorschotbedrag bij NLE Energie is afhankelijk van wat u momenteel betaalt aan uw huidige energiemaatschappij. De besparing kan een tientje zijn per maand maar ook meer. Daarom kunt u het beste uw verbruik en postcodegegevens het beste invullen en u berekent in een handomdraai uw nieuwe voorschotbedrag. Uw energie vergelijken is een gratis karwei dus geld erop toe leggen hoeft niet. Controleer voor de zekerheid wel even uw einddatum zodat u kosteloos over kunt stappen. Want stel uw einddatum is nog niet in zicht? Dan komt u voor een overstapboete te staan en dat zou zonde van uw geld zijn.

Alle energie aanbiedingen vergelijken op prijs

Door daarnaast ook nog eens de overige energiemaatschappijen te vergelijken op de goedkoopste energieprijs zult u meteen kunnen bekijken of NLE Energie voor u de goedkoopste energiemaatschappij is. Wanneer dit onverhoopt niet zo mocht zijn dan kunt u gerust kiezen voor een andere energie aanbieding. Dat is namelijk het uitgangspunt van een goede energievergelijker: U de beste prijs laten zien voor uw energie en gas.

Groene of goedkope stroom?

Wat is uw uitgangspunt? Een goedkopere energiemaatschappij? Of misschien een energiemaatschappij die puur en alleen groene stroom en gas biedt? Er zijn mogelijkheden genoeg waarop u uw vergelijking kunt aanpassen. Wilt u bijvoorbeeld persé een variabel tarief? Dan kunt u daar ook specifiek op zoeken. Toch raden wij u in eerste instantie een variabel tarief af omdat deze hoger zijn geworden in 2017. Het beste is dan ook om een energiecontract te kiezen die 12 maanden duurt. De energie en gastarieven schommelen in dat geval niet en staan gewoon vast voor 1 jaar.

Overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij

Wie weet worden de tarieven over een paar maanden weer verlaagd zodat u uw voordeel ermee kan doen. De verwachting van de energie en gastarieven is nog niet te voorspellen daarom biedt een vast tarief meer zekerheid. In een jaar kan veel veranderen en u kunt na dat jaar weer een nieuwe poging wagen om over te stappen naar een goedkopere energiemaatschappij.