Engie geeft tijdelijk €200 cashback bij Helder 1 jaar groene stroom

Het meest gekozen product van energiemaatschappij Engie-energie is Helder 1 jaar groene stroom en gas. Nu tijdelijk ontvangt u €200 retour op uw bankrekening als u kiest voor dit product. Dat betekent ook nog eens een jaar lang een vaste prijs voor uw groene stroom en gas plus het feit dat u minder gaat betalen voor uw energiekosten. Een exact maandbedrag kunt u uitrekenen aan de hand van uw jaarlijkse verbruik in stroom en gas. Een gemiddeld verbruik van 3500 kWh stroom en 1175 gas levert een voorschotbedrag van €119 per maand op.

Is Engie de goedkoopste energiemaatschappij?

Dus bent u op zoek naar een goedkopere aanbieding en wilt u graag groene stroom en gas? Dan is de aanbieding van Engie-energie wellicht iets voor u. Besluit u over te stappen? Dan krijgt u direct een bevestiging per email waarin ook staat dat u nog 2 weken bedenktijd heeft. Engie zegt ook uw energiecontract op die u nu heeft bij uw huidige energiemaatschappij.

Bekijk in onze energievergelijker alle goedkope energiemaatschappijen

Toch nog verder zoeken naar de Goedkoopste energiemaatschappij? Bekijk dan alle energie aanbiedingen en vergelijk deze met uw huidige energie en gasprijzen. Hoeveel korting u kunt krijgen hangt toch echt af van wat u nu per maand betaalt. De kans dat u veel minder gaat betalen is dan ook aanwezig, het kan €200 per jaar schelen maar ook goed €450 per jaar en maximaal zelfs €700 per jaar als u nog nooit eerder bent gewisseld van Energiemaatschappij.