Goedkoopste energie van Eon?

Eon is op dit moment de goedkoopste energie maatschappij in Friesland. De reden dat Eon de goedkoopste energie kan leveren is niet omdat de energietarieven van Eon de laagste zijn. Maar omdat Eon iedere nieuwe klant een welkomstpremie weggeeft van 100 euro. Daarmee is Eon net 50 cent goedkoper dan de online energieleverancier Energiedirect die eveneens een welkomstpremie weggeeft van maar liefst 248 euro.

Wanneer u kiest voor energie van Eon, dan zal Eon u de welkomstpremie uitbetalen na een periode van een jaar. Dit geldt overigens ook voor als u kiest voor energiedirect. Het is belangrijk dat u zelf ook een berekening maakt op basis van uw exacte energieverbruik. De energiekosten verschillen namelijk per huishouden omdat de prijs afhankelijk is van uw energieverbruik en de plaats waar u woont. Maak eens een berekening. Dat weet u precies hoeveel u moet betalen en wat u kunt besparen.

Overigens ziet u ook direct watvoor aanbiedingen de andere energiemaatschappijen voor u in petto hebben. Energiemaatschappij Budgetenergie geeft zelfs een welkomstpremie weg van 300 euro en staat daarmee op de 3de plek.