Energievergelijker

De beste manier om de goedkoopste energie aanbiedingen te vinden is onze energievergelijker gebruiken. Voordat u kan beginnen met vergelijken hebben we uw gegevens nodig. Te beginnen met uw postcode en uw energieverbruik. Deze gegevens zijn nodig om alle energiekosten te berekenen. Het is aan te raden de filteropties toe te passen zodat u de goedkoopste energie aanbieding vind.


Onafhankelijk energie vergelijken

Energie vergelijken doen wij in samenwerking met Energievergelijking.nl. Bij ons kunt u onafhankelijk energie vergelijken van de energieleveranciers. Zij kunnen op geen enkele manier invloed uitoefenen op onze werkwijze. Wij zijn er voor u, de uiteindelijke verbruiker van energie en dus degene die de rekening moet betalen. Wij willen dat u de goedkoopste energie aanbieding krijgt.

Eenvoudig en snel overstappen

Heeft u met onze online energievergelijker de goedkoopste energiemaatschappij gevonden en wilt u gebruik maken van het aanbod? Via onze energievergelijker kunt u binnen enkele minuten overstappen zonder gedoe. Kies de gewenste energiemaatschappij door te klikken op aanvragen. Vul nu het aanvraagformulier volledig in. U ontvangt bevestiging van uw aanvraag met daarin alle tarieven.

Nadat u via GoedkoopsteEnergiemaatschappij.nl bent overgestapt heeft u altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Dus mocht u binnen die 14 dagen bedenktijd toch nog willen afzien van het gekozen contract, dan kunt u deze gemakkelijk en snel zonder bijkomende kosten annuleren en zal alles blijven zoals het was. De bedenktijd gaat in vanaf de datum dat u de aanvraag heeft ingezonden.

Energievergelijker
9.2 (91.76%) 51 votes