Over ons

Op de Nederlandse energiemarkt zijn maar liefst 30 energiemaatschappijen actief met gezamenlijk meer dan 400 energiecontracten. Alsof dat niet genoeg is bieden verschillende energie maatschappijen naast hun standaard energiepakketten steeds meer “speciale” en “exclusieve” acties aan. Het zelf opvragen van alle energietarieven/kosten is bijna onmogelijk geworden omdat energiemaatschappijen niet graag hun prijzen bekend willen maken.

Goedkoopste-energiemaatschappij.nl zet zich in voor alle mensen die willen weten wie de goedkoopste energiemaatschappij is. Dat doen we al jaren en met succes! Met behulp van Goedkoopste-energiemaatschappij.nl kunt u alle energiekosten berekenen. Vervolgens kunt u de energiekosten vergelijken met uw eigen energiekosten. Zo kunt u eenvoudig uitrekenen wat het verschil is tussen uw huidige en de goedkoopste energiemaatschappij.

We doen er alles aan om zoveel mogelijk mensen te laten overstappen naar de goedkoopste energiemaatschappij. Daarom verzamelen we alle aanbiedingen van zowel vergelijkingssites als van de energiemaatschappijen zelf. Zo krijgt u als bezoeker een uitgebreide vergelijking waaruit duidelijk word wie nu voor uw situatie de goedkoopste energiemaatschappij is.

Heeft u vragen, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk en objectief advies. Samen met u rekenen wij uit wat de kosten zijn en hoeveel u kan besparen. Zo maken we de energiemarkt transparant en kunt u zorgeloos besparen.

Met vriendelijke groet,
Goedkoopste-energiemaatschappij.nl