Oxxio: 1 jaar vast en €260 cashback energie

Oxxio al sinds 2000 een speler op de energiemarkt en ze leveren nog steeds energie en gas. Deze prijsvechter vaart onder de vlag van energiebedrijf Eneco maar is nog altijd een alleenstaand merk. Kiest u voor energie en gas van Oxxio? Dan kan deze energie uit Nederland of het buitenland afkomstig zijn. Oxxio biedt altijd voordelige energie en gas. Hoe voordelig zij zijn ten opzichte van uw huidige energiemaatschappij dat kunt u alleen zelf berekenen.

Oxxio biedt 260 euro korting op uw contract

Wij geven u wel een indicatie van de prijzen mocht u willen overstappen. Een stroomverbruik van 3000 kWh en gasverbruik van 1350 m3? Dan betaalt u bij Oxxio €1533,73 per jaar. Maar wacht zij bieden momenteel een cashback korting van maar liefst €260 aan. Dus uw jaarbedrag komt daarmee op €1273,73 uw maandelijkse energiekosten bedragen dan €106. Nieuwsgierig naar dit aanbod? Vul uw gegevens in in de energievergelijker en bekijk welke energiemaatschappijen u nog meer een goedkoper aanbod kunnen doen.

Goedkoopste energiemaatschappij zoeken

Door elk jaar de energiemaatschappijen opnieuw met elkaar te vergelijken kunt u altijd goedkoper uit zijn. Blijven zitten is misschien makkelijker maar het kost u ook meer. Uw oude tarief veranderd namelijk niet en als u pech heeft verhoogd uw huidige maatschappij het tarief. Het overstappen is in een zucht gedaan. Dus waarom niet opnieuw energie vergelijken en zoeken naar de goedkoopste energiemaatschappij?

Lees ervaringen over energieleverancier Oxxio