Oxxio heeft een nieuwe actie. Bespaar 365 euro met de Oxxio incontrol Box

Energiemaatschappij Oxxio heeft weer een nieuwe aanbieding. Genaamd Oxxio Incontrol. Hiermee is het volgens Oxxio mogelijk om maar liefst 365 euro per jaar te besparen op de energiekosten. Een euro per dag dus! Dat lijkt weinig.. Maar wat krijgt u nog meer als u kiest voor Oxxio incontrol?

Allereerst krijgt u met Oxxio incontrol een Samsung Tablet. Niet een van de goedkoopste overigens, maar een Galaxy tab. Deze tablet is inmiddels door duizenden mensen aangeschaft en het schijnt dat dit apparaat zelfs beter is dan de iPad 3. Waarschijnlijk heeft u zelfs al zo’n ding in huis. Misschien kunt u er wel iemand anders blij mee maken.

Verder ontvangt u met de Oxxio incontrol actie ook nog eens 12 energiebesparende producten. Zoals Spaarlampen, Een energiemonitor om het energieverbruik te meten en te verlagen. En de Oxxio energie app. Handig apparaatje om het verbruik van verschillende apparaten mee te meter, op afstand vanaf je telefoon.

Het loont overigens altijd om zelf even te vergelijken. Oxxio kan namelijk wel zeggen dat ze de goedkoopste energie leveren, maar laten we eerlijk zijn. Dat zeggen alle energiemaatschappijen. Door zelf een energievergelijking te maken weet u direct welke energiemaatschappij voor u echt de goedkoopste is.

Check snel het aanbod van wie is de goedkoopste energie maatschappij voor uw situatie.