Pak je korting met Pure Energie!

Pak je korting met Pure Energie en stap over naar een groene stroom product. Uw korting kan wel oplopen tot €150 op uw energierekening. Pure Energie levert de groenste stroom van Nederland en komt op de ranglijst van de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur en Milieu voor als één van de groenste leveranciers. Gaat u voor de €150 korting? Dan kiest u voor een 5 jarig tarief, maar wilt u een kortere looptijd? Dan kunt u kiezen voor een 1 jarig tarief en dan ontvangt u €30 korting op uw energierekening. Daarbij ontvangt u ook een gratis Opwekker in de vorm van 50 kWh gratis stroom. Hoe langer de looptijd van het contract dat u kiest hoe meer gratis groene stroom u dus ontvangt.

Energietarieven van energiemaatschappijen met elkaar vergelijken

Wij snappen uiteraard dat u niet zomaar zult kiezen voor een 5 jarig energiecontract maar iets minder korting ontvangen is natuurlijk ook prima. Vergelijk de tarieven van Pure Energie met uw huidige tarieven en wie weet bespaart u daar al enkele tientjes per maand mee. Dit staat los van de kortingen die bij uw contract geboden worden. Nog meer groene stroom vergelijken kan ook op Goedkoopste-Energiemaatschappij.nl bekijk dan met onze energievergelijker wat er nog meer te krijgen is.

Vindt snel de goedkoopste energiemaatschappij op uw adres

Het invullen van uw persoonlijke gegevens is een simpel klusje en binnen één minuut zult in de prijsvergelijking energie kunnen bekijken welke energiemaatschappijen u de goedkoopste aanbieding doen. Of u nu kiest voor een variabel of vast tarief elke energiemaatschappij hanteert zijn eigen goedkope energie aanbiedingen. Overstappen naar de goedkoopste levert u honderden euro’s op aan welkomstbonus.