Sloop de crisis met Sloopdecrisis.nl

Energiecollectieven lijken als paddenstoelen uit de grond te komen. Het nieuwste energiecollectief is Sloopdecrisis.nl. Met een grote reclame campagne op RTL (dubbeltje op zn kant) inclusief John Williams en Annemarie van Gaal verzameld Sloopdecrisis.nl duizenden en misschien wel miljoenen mensen om gezamenlijk zoveel mogelijk te besparen met goedkope energie.

Blijf vergelijken!

Omdat er meerdere websites zijn zoals Sloopdecrisis.nl is het verstandig om te blijven vergelijken. Vaak is er wel voordeel te behalen, maar wie echt wil besparen is nu nog voordeliger uit dan met een van de energiecollectieven. De reden is simpel. Vandaag de dag vergelijken duizenden mensen de prijzen op Vergelijkingssite.com. Energiemaatschappijen willen graag als goedkoopste energieleverancier uit de bus komen. Daarom geven ze via Vergelijkingssites veel meer korting.

Een fantastisch idee. Toch is Sloopdecrisis.nl vrijwel direct in opspraak gekomen omdat de site via via eigendom zou zijn van de oprichters van de Nederlandse Energie Maatschappij.