Tot 6 maanden gratis stroom?

Energiemaatschappij Eon geeft iedere nieuwe klant tot 6 maanden gratis stroom. De 6 maanden gratis stroom zijn verdeeld over een periode van 3 jaar. Maar waarom zou u in hemelsnaam kiezen voor Eon? De energiemaatschappij is reeds 5x voordelig getest Consumentenbond. Uit onderzoek van de Consumentenbond naar de 1 jarige tarieven van de energieleveranciers blijkt al 5 x dat E.ON een voordelige keuze is. Het onderzoek vind tweemaal per jaar plaats. E.ON is zeer voordelig getest in september 2010, januari 2011, september 2011, september 2012 en maart 2013.

U ontvangt van Eon 100% groene stroom zonder extra kosten. De OverstapService van Eon is beloond met een 10! Volgens een onderzoek van Gaslicht.com werd de overstapservice van Eon beloond met een 10. Daarnaast staat E.ON.nl in de top 100 beste websites. In september 2012 kwam de site eon.nl binnen in de Top 100 van de beste websites van Nederland.

Vergelijk Eon met uw eigen energiemaatschappij om te zien of u ook daadwerkelijk goedkoper uit bent wanneer u kiest voor de energielevering van Eon. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.